Medical Intertrade d.o.o Sarajevo je privredno društvo sa ograničenom odgovornošću za vanjsku trgovinu i trgovinu na veliko i malo neprehrambenim proizvodima, a osnovna mu je djelatnost promet lijekovima i medicinskim sredstvima za što je ovlašteno rješenjem Agencije za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine.

Cjelokupno djelovanje usklađeno je sa zakonima i pravilnicima Bosne i Hercegovine, uz poštivanje načela dobre skladišne prakse, dobre kliničke prakse i dobre prakse u distribuciji lijekova i medicinskih proizvoda.

Sve aktivnosti koje imaju utjecaja na kvalitetu proizvoda propisane su standardnim operativnim procedurama (SOP) i radnim uputama (WI) koje su sastavni dio integriranog sistema upravljanja kvalitetom u skladu sa međunarodnim normama ISO 9001:2008.

Misao vodilja firme je "kvalitet osigurava kvantitet".

Nadzor učinkovitosti primjene propisanih postupaka redovito nadzire globalna certifikacijska organizacija, kao i naši brojni principali. Sastavni dio integriranog sistema upravljanja je neprekidno poboljšanje u svim područjima djelovanja firme za što se brinu visokoobrazovani i stručno osposobljeni zaposlenici.

Poslovnu politiku temeljimo na širenju mreže kupaca i dobavljača i ostvarivanju planiranih poslovnih rezultata, uz poštivanje načela društveno odgovornog poslovanja.

Ekskluzivna zastupstva

Članstvo

clanstvo

Naša postignuća

m

ukupno prometa u 2023.

.

smo po ukupnom prometu svih tvrtki u Hrvatskoj

.

smo najveća tvrtka u sektoru trgovine na veliko u Hrvatskoj

godine postojanja

Misija i vizija

MISIJA

VIZIJA

Jedna smo od vodećih veleprodaja lijekova i medicinskih proizvoda u Bosni I Hercegovini čime zauzimamo važno mjesto među dionicima zdravstvenog sustava. Širokim asortimanom proizvoda, dugogodišnjim iskustvom i jedinstvenim pristupom osiguravamo najbolja logistička rješenja i stručnu podršku poslovnim partnerima. Posvećeni smo društveno odgovornom poslovanju, stvaranju poticajnog radnog okruženja kao i brizi o zaštiti okoliša.

Certifikati

Budući da nam kvaliteta procesa i usluga predstavlja imperativ, implementirali smo sustave upravljanja kvalitetom prema ISO standardima. Konstantna poboljšanja provođenja procesa i usluga su potvrđena uspješnim recetificiranjem kroz stalne nadzore vanjskih prosuditelja.

Naša historija

Osnovana je firma u Vukovaru. 1990
Nastavlja se djelatnost tvrtke u Zagrebu. 1991
Osnovana je služba stomatologije i zubne tehnike. 1997
Otvorena je nova poslovna jedinica Osijek. 1998
Osnovana služba veterine i odjel registracija. 2000
Osnovana služba dijagnostike. 2001
Osnovane službe marketinga i kliničkih studija i otvorena poslovna jedinica Dugopolje i Medical Intertrade d.o.o.Sarajevo. 2003
Osnovan je Medical Intertrade d.o.o.Ljubljana. Zlatna medalja za poslovnu izvrsnost. 2004
Osnovani odjeli Medicinskog uređaja i potrošnog materijala i Medicinske opreme. 2007
Otvorena je poslovna jedinica Vukovar. 2008
Dodijeljena nam je status nagrada Super Brand Hrvatska. 2010
Osnovana je djelatnost sekundarnog opremanja. 2014
Otvoreno novo skladište u Rijeci. 2019
Dobili smo nagradu Zlatna kuna za 2019. u kategoriji velikih poduzeća u Hrvatskoj. Rangiramo 33. u Hrvatskoj u smislu ukupnog prometa svih poduzeća u Hrvatskoj, i rangiraom 6. u hrvatskom sektoru trgovine na veliko. Brojimo 473 zaposlena. 2020

Lokacije