Službe

Stomatologija i zubna tehnika

Brzi razvoj i integracija računalne tehnologije promijenili su način rada stomatologa i dentalnih tehničara. Zahvaljujući našem obrazovanom timu, u mogućnosti smo opskrbiti naših više od 1200 poliklinika, ali i javnih ustanova, najnovijim dostignućima iz navedenog područja. Nabava, prodaja i promidžba dentalnih proizvoda od 47 dobavljača, uključujući i servis za stomatologe i zubne tehničare. Također organiziramo tečajeve, radionice i sudjelovanje na konferencijama.

Proizvode odabiremo na temelju njihove kvalitete i regulatornih zahtjeva.

Educirani i stručni zaposlenici našeg tima neprestano dopunjuju našu ponudu prema zahtjevima lokalnog tržišta i sudjeluju u brojnim aktivnostima i promocijama proizvoda i usluga.

Usredotočenost na kvalitetu i zadržavanje visokog standarda u svemu što radimo prepoznala je i Hrvatska komora dentalne medicine (HKDM) čiji smo stalni partner. Sudjelujemo na brojnim edukacijama u njihovoj organizaciji implementirajući nove tehnologije i vještine iz područja dentalne medicine svim članovima HKDM-a i našim kupcima. Nastavno na dugogodišnju praksu i iskustvo u dentalnom segmentu, naš imperativ i dalje je kvalitetna i neposredna komunikacija s kupcima i dobavljačima.

Svi naši poslovni partneri pridonose našem uspjehu i nastojat ćemo i dalje opravdati i zadržati njihovo povjerenje.

Zastupstva

Distribucije