Službe

Veterina

Novim idejama, educiranim i stručnim kadrom, provedbom zadanih projekata te velikim ulaganjem u njih, postali smo nezaobilazan partner u veterinarskom segmentu.

Poznavanjem trendova na lokalnom tržištu i sposobnošću neprestanog prilagođavanja, stalno upotpunjujemo svoju ponudu uvrštavanjem novih dobavljača u veterinarski portfolio, a znatan i kontinuiran porast prometa u našem veterinarskom segmentu ostvarujemo pronalaženjem novih poslovnih partnera.

Naša strategija usmjerena na poslovnu izvrsnost privukla je veliki broj novih poslovnih partnera koji su nam ukazali svoje povjerenje. Svakako želimo istaknuti kako željeni poslovni rezultat ne bi bio ostvaren bez naših vjernih kupaca i dobavljača te njihove podrške.

Provodeći provjereni koncept poslovanja utemeljen na profesionalnom i stručnom pristupu poslovnim partnerima, pritom zadržavajući imperativ izvrsnosti u svim procesima koje obavljamo nadamo se da ćemo i dalje zadržati vodeća mjesta na hrvatskom i regionalnom tržištu.

Distribucije

Molimo Vas ako posumnjate na bilo kakav štetni događaj, nuspojavu ili drugi podatak važan za sigurnosni profil VMP-a za koji je Medical Intertrade d.o.o. nositelj odobrenja za stavljanje u promet da kontaktirate službu Farmakovigilancije veterinarsko-medicinskih proizvoda

Proizvodi

Dodaci hrani za životinje

Hrana za životinje i dopunske krmne smjese

Preparati za njegu životinja

Sredstva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju

Veterinarska dijagnostika

Veterinarsko-medicinski proizvodi

Sanitetski materijal